Träning

Välkommen till juniorträningen 2020!

Nu kan du anmäla dig till säsongens juniorträning, vi ser fram emot en rolig golfsäsong tillsammans med våra juniorer. Alla barn och ungdomar är varmt välkomna till oss på klubben och träningen passar för alla, oavsett nivå.

Med tanke på att undantagsförhållanden råder kommer vi att vara max 9 juniorer/träningsgrupp, hålla ett tryggt avstånd till varandra samt såklart vistas utomhus.

Nedan kan du läsa mer om säsongens upplägg, olika träningsgrupper, tider, avgifter och vad som ingår. Vi försöker tillgodose önskemål om träningstid så gott det går men kommer att justera grupperna efter ålder och nivå samt vid behov slå samman grupper.

Nyheter 2020:

 • alla juniorer som deltar i träningsverksamheten får en t-shirt med namntryck
 • glassgolf (mer infon längre ner på sidan)
 • reducerad avgift vid flera barn från samma familj (gäller även vid barn i olika träningsgrupper och fler än två barn per familj)
 • vi har infört krav på medlemskap i klubben för att delta i vår juniorverksamhet. Via Eckerö golfklubbs medlemskap i Finlands golfförbund omfattas man av ett försäkringsskydd som tryggar vistelsen på golfbanan. Medlemsavgiften (40€ för junior) är inbakad i träningsavgiften, om ni redan betalat årets medlemsavgift så drar vi bort den från träningsavgiften.

Välkommen med i träning hälsar Anna-Karin & Co!

Anmälan:

Kontakta Anna-Karin Salmén på tel. 040 833 6606 eller maila annakarin.salmen@gmail.com 

 

Golfkul 6-8 år

Golfkul är tänkt som en inkörsport till golfen för de allra yngsta och det är glädjen och spelet som står i centrum. Vi lär oss grunderna i golfspelet, tränar på olika slag på ett roligt sätt samt lär oss om golfens vett och etikett.

Vi tränar vecka 20-26 & 33-39, alltid söndagar, totalt 14 träningstillfällen à 45 minuter.

Träningstider att välja mellan: söndagar kl. 11.00-11.45 eller 12.00-12.45

Pris: 120€/barn, pris två barn per familj 190€.

 

Juniorträning 9-21 år

I dessa grupper jobbar vi med att utveckla tekniken och öka förståelse för golfens olika moment. Vi fokuserar på att ha kul tillsammans och att juniorerna skall lära sig att uppskatta golf som en rolig och utmanande fritidsaktivitet.

Vi tränar vecka 20-26 & 33-39, onsdagar eller söndagar, totalt 14 träningstillfällen à 60 minuter.

Träningstider att välja mellan: Onsdagar kl. 17.30-18.30 / 18.30-19.30 / 19.30-20.30 eller Söndagar kl. 13.00-14.00 / 14.00-15.00           

Pris: 135€/barn, pris två barn per familj 210€.                                                                                                                                                                                                        

I avgiften ingår:

 • organiserad gruppträning 14 tillfällen 
 • glassgolf vid 4 tillfällen
 • medlemskap i klubben (40€)
 • försäkringsskydd
 • t-shirt med namntryck
 • golfäventyret häfte
 • lån av utrustning
 • övningsbollar under träning
 • max 9 barn/grupp
 • gemensam avslutning

 

Glassgolf

För att få in mera spel i träningen kommer vi i år att köra Glassgolf vid fyra tillfällen. Klubbens alla juniormedlemmar inbjudes att delta i Glassgolfen där det finns banor för alla nivåer, kortare banor för de mindre, längre och mer utmanande för de äldre juniorerna. Tanken med glassgolfen är att barnen skall komma igång med golfen, träffa golfkompisar och utvecklas till golfare parallellt med ordinarie träning.

Glassgolfen är inte en formell tävling men vi kommer att lotta ut några priser vid varje tillfälle och alla deltagare får en glass efter rundan.

För att kunna genomföra detta behöver vi hjälp av föräldrar, mor- och farföräldrar eller andra vuxna ute på banorna. Inga förkunskaper behövs! Anmäl ditt intresse via träningsanmälan eller kontakta Anna-Karin.  

Datum och tid för dessa speltillfällen kommer att meddelas så snart som möjligt.

 

Gemensam avslutning

Söndag 4 oktober har vi en gemensam avslutning för alla som deltagit i juniorverksamheten under säsongen.

 

Vid frågor kontakta Anna-Karin Salmén på tel. 040 833 6606 eller per epost: annakarin.salmen@gmail.com.

small_untitled_1.png