Aktuellt

HÖST

Hösten är här men golfbanan är fortfarande i bra skick och öppen för spel. Tänk på att INTE beträda golfbanan om det är frost utan vänta med att gå ut tills den försvunnit. När det är frost fryser vattnet i grässtråna. Går man ut på gräset då bryts rothalsarna och det ger skador som blir mycket långvariga.

ÖPPETTIDER RECEPTIONEN

Från 1 oktober är receptionen öppen på helger mellan klockan 10.00-16.00. När det är stängt betalas greenfee kontant i röda huset vid drivingerang. Där hittar ni även scorekort.

ERBJUDANDE

Befintliga medlemmar i Kyrkoby gk som enbart betalat medlemsavgiften på 80€ erbjuds att köpa spelrätt resten av 2018 och hela 2019 för 400€.

Nya medlemmar betalar 480€ för medlemsavgift samt spelrätt resten av 2018 och hela 2019.

Kontakta receptionen på Eckerö golf för mer info, +358 457 00 46532

TÄVLINGAR

Vi har många olika tävlingar på Eckerö golf. Vissa återkommer varje vecka och andra är större tävlingar som spelas en gång per år. Du hittar dem alla under rubriken Medlemmar, Tävlingar.

Varje tisdag spelar vi Taffelrundan, en tävling över nio hål, ena veckan första nio, nästa vecka sista nio. Vi samlas vid klubbhuset på kvällen, första start är 18.00. Lottning sker på plats, anmälan och mer information på Golfbox. Deltagarna är allt från nybörjare till låghandikappare. I slutet av säsongen är det prisutdelning där de vinner som har spelat bäst under hela säsongen.

På torsdagarna är det Eckerö ladies där Eckerös damer spelar nio hål. Man bestämmer på plats vilken spelform som gäller för dagen. Anmälan sker på lista uppsatt i klubbhuet.

På fredagarna är det dags för Seniorer+50. Tävlingen spelas över nio hål med start 8.00 vår och höst och är öppen för alla som fyllt femtio år och som har hcp 26 eller lägre. Anmälan och mer information på Golfbox.

TRÄNING

Under rubriken Medlemmar finns det till höger i sidomenyn en ny flik, Träning. Klicka på den så hittar du information om tränare mm.

JUNIORTRÄNING

Är du 9-12 år och vill testa på golf under roliga former så ska du hänga med på Golfäventyret på Eckerö golf.Konceptet är framtaget av Svenska Golfförbundet och är en utbildningsstege som passar lika bra för den som vill prova på golf som för den som vill ta grönt kort och komma ut på banan för spel.

Träningens syfte:

 Lära sig grunderna i golfspelet

 Glädje och spelet står i centrum

 Få kamrater

 Träna på olika slag på ett roligt sätt

 Kunskap om golfens vett & etikett

Träningen kommer att hållas på tisdagar, varje träningstillfälle är 90 minuter. Vi drar igång tisdag 22 maj och kör på i 10 veckor. Tid för träningen beror på antalet deltagare och spikas efter att anmälningstiden gått ut. Träningsavgiften är 90 euro och faktureras från klubben.

I avgiften ingår:

 Träning i 10 veckor, ett 90 minuters pass i veckan

 Lån av utrustning

 Medlemskap i klubben 2018

 2 hinkar träningsbollar till rangen/vecka under träningsperioden

Anmälan görs till annakarin.salmen@gmail.com, senast den 11.5, vid anmälan uppge: namn, adress, telefonnummer, födelsedatum samt kontaktuppgifter till föräldrar. Funderar du på något, tveka inte att höra av dig! (Tel. 0408336606)

Kort efter avslutad kurs kommer det att ordnas ett testtillfälle för den som vill, där man har möjlighet att ta grönt kort.

ÖPPNING

Nu är greenerna fria från snö. Om inget oförutsett sker öppnar vi banan lördagen den 21 april.

RANGEN ÄR ÖPPEN

Nu är vår drivingerange öppen för säsongen. Välkomna!

 

TÄVLINGAR 2018

Under rubriken Medlemmar, Tävlingar, hittar ni årets tävlingskalender på Eckerö golf.

ÅRSAVGIFT 2018

Spelrättsavgiften för 2018 är 300€ för spelrätt på Eckerö golf samt 80€ för medlemskap i Kyrkoby gk, totalt 380€. Som medlem i Kyrkoby golf och när du betalat spelavgift har du fritt spel på Eckerö golf. Du får också vara med i vår Tisdagstävling som spelas hela säsongen och vänder sig till alla medlemmar.

Spelrätt Eckerö golf betalas på IBAN: FI89 6601 0010 1725 91   BIC: AABA FI22. Ange namn, adress, födelsedatum, E-post samt hcp.

Medlemsavgift Kyrkoby golfklubb, 80€, betalas till IBAN: FI74 6601 0010 2343 59  BIC:AABA FI22. Ange namn, adress hcp, telefon, E-post, födelsenummer, medlemskap i annan klubb samt hemmaklubb. Är du tidigare medlem räcker det att du anger namn och hcp om det inte är några ändringar sedan föregående år.

För juniorer, 0-21 år, är spelrättsavgiften 110€ och medlemsavgiften 40€, totalt 150€.

 

Vinter

Nu har vintern kommit och banan är stängd när det är frost och minusgrader. Vi vill tacka alla gäster och medlemmar för säsongen som varit. Vi har fått mycket postiv respons på banan och ser fram mot kommande säsong.

Banan i toppskick!

Eckerö golf har greener som är jämna, snabba och rättvisa. Fairways är i mycket bra skick och banan är lätt att gå. Vi har en ny drivingrange med mål, en ny puttinggreen är under uppbyggnad liksom ett nytt övningsområde för närspel. Eckerö golf har fyra tees med längder från 3247 till 5754 meter. Det finns en tee för alla typer av spelare.

Vardagsgreenfee är 30€, helger 40€.

Passa på att boka in en golfrunda i sommar på Eckerö golf. Under fliken Greenfee hittar du information om hur du bokar starttider.  Eller varför inte bli medlem hos oss?

Håll dig uppdaterad om det senaste via Eckerö golf FACEBOOK.

Varför inte kombinera en golfresa med fiske? Eller ett besök på Ålands nya aktivitetspark för alla åldrar, SMARTPARK? Du hittar förslag på mer aktiviteter hos reseföretagen som finns HÄR.

Välkomna till Eckerö golf och Åland!

HIO

Den 17 juli 2016 gjorde Fredrik Oliwsson HIO på hål 3 med en PW.

Den 3 juni 2016 gjorde Arto Glad, Kotojärven Kartano Golf HIO på hål 3, klubba trä 5. Detta var hans första Hio och den första för säsongen på Eckerö golf. Grattis!